Om mig

En solig sommardag när ljuset var som starkast under ett midsommarsolstånd, valde jag att komma till denna värld, på en Sun-day. Jag föddes in i en svensk familj i södra Sverige men flyttade senare till Norra Sverige där jag nu har mina rötter. Södra Sverige gjorde mig olycklig och som genom ett Mirakel, flyttade jag till Norrland med otrolig lätthet, 10 timmars körväg från mitt barndomshem.

Min uppväxt kantades av missbruk och destruktivt leverne som jag sen tog mig ur med hjälp av min Inre Röst samt meditation.

I meditation hittade jag mig själv. I meditation läkte jag mig själv. Många år tog det för mig att återhämta mig från mitt destruktiva leverne men till slut hittade jag ett sätt att bearbeta alla undermedvetna processer, som sen gav mig läkning. Det som läkte mig och det som förde mig framåt är de processer som presenteras på denna sida.

Jag vart guidad att aktivera min Ljuskropp med Orin och Daben. Under den processen fick jag många utrensningssymtom och mådde väldigt dåligt, både fysiskt och psykiskt. Det tog mig 1,5 år att aktivera Ljuskroppen. Det var som om det värsta skulle lämna mig, alla undermedvetna inställningar som talade om att jag var ett offer. Jag bad och bönade om ett Mirakel och det jag insåg var, att jag ÄR Miraklet. Till och med mitt namn, Andrea, betyder Mirakel.

I boken En kurs i Mirakler, pratar de om att ett Mirakel är när du neutraliserat en tro eller en rädsla gentemot olika situationer och det är vad mina meditationer gör. De neutraliserar dig. Så jag har förkroppsligat Neutraliteten/Miraklet och detta är min gåva till dig.

Efter jag aktiverat min ljuskropp hörde jag en röst som sa att jag nu skulle börja kanalisera. I kanaliseringar fick jag många meddelanden om spirituell utveckling som ledde till ett gradvis Uppvaknande om att jag var mer än min kropp. Mina guider visade mig liv på andra planeter och hur jag kan samarbeta med de entiteter som är ämnade att samarbeta med mig.

Under denna tid startade jag upp en Facebookgrupp och det enda namnet som kom till mig var Nordisk LjusHealing. Meddelanden kom igenom hur Ljuset som räddar oss alla kommer komma från Norr. De visade mig Vikingars historia och ritualer, symboler som stärker och balanserar samt olika Ljuskroppar jag kan använda mig av för att stärka upp Ljuskroppen ytterligare.

I eoner av tid har vi levt och varje liv har satt sina spår i vårt DNA i form av genetiska koder, både fysiska och eteriska. Vi har länge levt under ett system som gjort oss till slavar och min största utmaning och det jag känner att jag är ämnad att göra, är att ta oss ut ur detta slavsystem där vi kan leva fria i kropp och Själ. Min uppgift är att låta Ljuset genomsyra varje molekyl i våra celler som kan omstrukturera vårt DNA och skriva om våra inställningar som tidigare instruerat oss att leva under tvång av olika slag. Tvång av tankar och känslor men också påtvingade trossystem som samhället har programmerat oss till under tusentals år.

Min Inre Resa tog mig till Norrland. Till Norr, där Ljuset ska penetrera Jordens Högsta Energi Portal, via oss Ljusarbetare som stadigt står och håller Ljuset via de Ljuspelare som skapats för oss. I vårt DNA laddas nu ner, via dessa processer som presenteras här på denna sida, nya Koder som håller ett Högre Ljus som omstrukturerar DNA vilket gör oss till En Högre Varelse som kan hålla mer Ljus men också en gång för alla, släppa taget om de inre processer som hållit oss slavar under eoner av tid.

Du som nu läser detta, har blivit guidad hit av ditt Inre Guidningssystem för just DU är nu ämnad för något större. DU är ämnad att leva ett liv där du lever efter dina egna drömmar och önskemål. DU är ämnad för Mirakel och att leva och andas Frihet.

Med Kärlek, Andrea


Få mitt nyhetsbrev med guidning och information om nya meditationer