Boka ett personligt samtal

jul 27, 2021

Jag tar emot klienter för enskilda, intuitiva samtal där vi går djupt in i det undermedvetna och löser upp gamla sår som behöver läkning. Här nedanför kan du läsa om hur jag hjälpte Susanna med hennes besvärliga eksem.
Vill du boka ett samtal? Kontakta mig via mail: info@miracleswithandrea.com eller ring/sms:a på 0722-208756.
Ett samtal pågår i normalfallet i cirka en till två timmar och kostar 1800 kr inklusive moms.

Susanna  skrev ut på sin facebook för ett tag sedan att hon hade ett vidrigt  skov av eksem och bad om hjälp. Susanna har haft eksem sen hon var två  år gammal över hela kroppen. Jag kontaktade Susanna och nämnde för henne  att jag hade en fantastisk bok som listar många olika sjukdomar och att  jag kunde ha samtal med henne.

Under  samtalets gång läste jag ur boken samt ställde intuitiva frågor som  Susanna fick svara på. Då Susanna levt inom Jehovas Vittne handlade  eksem mycket om kontroll och att bli nedtystad. Under samtalets gång  upplevde Susanna att hennes kropp reagerade, som om kroppen drog en suck  av lättnad på grund av de insikter hon fick. Som om kroppen sa ”nu  förstår jag” eller nu förstår du.  Dagen efter samtalet upplevde Susanna att eksemet började dala och nu  har hon varit eksem fri i flera månader. Susanna berättade också att hon  kunde få skov av fel mat med mera men efter samtalet har hon inte fått  det. Hon uttryckte att hon har fått små fläckar av eksem om hon solat  för mycket och tidigare kunde det trigga henne till riktiga skov men  inte nu.  Susanna berättar att det är underbart att få vakna varje morgon och inte  ha ont i huden. Hon uttrycker att huden är så mjuk och fin nu. Inte ens  i närheten av vad det brukar vara.

Så  här fantastiskt fungerar vårt undermedvetna. Alla sjukdomar för mig är  undertryckta känslomässiga processer som inte fått komma upp och bli  hörda. När vi får insikt i vad det är som pågår i vårt undermedvetna,  när vi förstår varför, när och hur så släpper det som gör oss sjuka  eller obalanserade. När insikten kommer så får kroppen göra sig hörd.  Helt plötsligt lyssnar vi och kroppen kan släppa det där sjuka som den  ihärdigt försökt få oss att förstå. Ofta förbannar vi våra kroppar när  vi är sjuka men det är kroppens sätt att kommunicera med oss. Kroppen  säger att vi har någonting som behöver uppmärksamhet men ofta så förstår  vi inte eller så äter vi mediciner som hämmar symtomen. I det säger vi  till kroppen att hålla käft och vi lägger locket på.

Ju mer vi lägger locket på, ju mer kommer sjukdomen att accelerera. Tills den dagen vi lyssnar. Då läker vi.

Jag  tar nu emot klienter för samtal som dessa. Intuitiva samtal där vi går djupt in i det undermedvetna och löser upp gamla sår som behöver  läkning.

Behövs det så använder jag mig av den neutrala energin som är  helt fantastisk till att neutralisera triggers eller trauman.

Om detta  är för dig så kontakta mig via mail: info@nordiclighthealing.com  eller ring/sms:a på 0722-208756.

Ett samtal pågår i normalfallet i cirka en till två timmar och kostar 1800 kr inklusive moms.

Med Kärlek, Andrea